Петият полуфинал на "България търси талант" ще премине в духа на рокендрола и екстремните спортове

Петият полуфинал на "България търси талант" ще впечатли зрителите с разнообразно и колоритно шоу тази неделя от 20.00 часа по bTV.

Едно от най-очакваните изпълнения безспорно е това на Дженифър Цанкова, известна още като Jenny Jo, която очарова жури и публика при първата си изява на сцената и заслужено спечели "златния бутон" на Дарина Павлова. На кастингите Джени се яви в компанията на баща си, изпълни парче на Guns N’ Roses и шашна всички със страхотен глас и умения на китара.    

Михаил Бакърджиев – Набора ще изпълни с екшън сцената на "България търси талант". На кастингите той се представи с екстремно и много атрактивно каране на мотор, а за големите концерти обеща номерът му да бъде още по-рисков. За вземащи дъха номера се готви още клубът по художествена гимнастика "Левски" и Симона Бойкова с нейната внушителна акробатика на пилон, която спечели първо място на първия в България шампионат по pole dance.

За музикалното и танцово шоу ще се погрижат 8-годишната певица Поля Иванова, хип-хоп танцьорите от The Basement, попинг танцьорът Мурад Мурад, който се върна от Германия, за да вземе участие в шоуто, както и Виктор Христов, за когото по време на кастингите Ники Илиев предрече, че изпълнението му ще "счупи интернет". Забавните изпълнения в шоуто ще бъдат представени от комедийния фокусник Марио Меров, по прякор Magic Mario, и Димитър Пенчев, който на кастингите оформи една тиква като двойник на Иво Сиромахов.

Ще се впечатлят ли от представените номера този път Дарина, Деси, Ники и Иво и ще успее ли най-после участник, носител на "златен бутон" да стигне до финала в шоуто, зрителите на bTV ще видят тази неделя - 17 май, от 20.00 часа.   

Свързани статии