Певци, танцьори и акробати стигнаха до полуфиналите на “България търси талант”

Стана ясен броят на участниците, които ще продължат в следващия етап на “България търси талант”. Магърдич Халаваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян избраха общо 51 души, като част от тях вчера елиминираха конкурентите си в преки двубои. Така сред най-талантливите българи попаднаха 17 певци, 11 танцьора и още девет души с различни нетрадиционни таланти.

Най-младият и най-възрастният участник са акробати, като разликата между двете участнички е точно половин век. Това са 7-годишната Рая Апостолова и рекордьорката на Гинес – 57-годишната Емилия Иванова.

От следващата седмица талантите ще демонстрират своите изпълнения на живо на сцената на шоуто. Първите десет участника ще се представят по време на двучасово живо предаване, като зрителите ще определят кои от тях ще продължат напред чрез гласуване.

В специалния епизод тази неделя, 18 април феновете ще разберат кои са първите 10 от топ 51, които ще представят новите си изпълнения още на следващия ден в първия полуфинал.

В епизода ще бъдат показани и неизлъчвани кадри, както и коментари и интервюта на журито за талантите от първата десетка. От екипа повдигнаха съвсем леко завесата, споделяйки, че едно от нещата, които ще стане ясно в неделя, е колко трудно е да се събличаш, докато се въртиш на глава си, защото сред финалистите са момчетата от брейк формацията „Еффект”.
Свързани статии