Пламен Любенов е победителят в четвъртия сезон на "България търси талант"

С над 3-часово грандиозно шоу вчера приключи четвъртият сезон на най-позитивното шоу в ефира - "България търси талант". Пламен Любенов от Варна е талантът, който заслужено спечели титлата "Талант на България" и сумата от 60 000 лева, връчени му лично от Главния изпълнителен директор на bTV - г-н Павел Станчев.

Близо 43% от всички зрители стискаха палци на своите фаворити по време на финалния епизод на "България търси талант". Пикът на зрителски интерес е по време на изпълнението на Пламен - близо 48%. Грандиозното шоу е привлякло пред малкия екран и близо 39% от младата аудитория на възраст 18-49г. За първи път тази година победителят в "УЕБ талант на България" и фаворит на зрителите взе участие в шоуто като пълноправен финалист и бе 13-ият участник в предаването.

Победителят Пламен Любенов определи победата си като "стресираща" и сподели, че със спечелената сума ще си осигури покрив над главата, а останалата част ще инвестира в своята школа.

А. Кадиев и М. Силвестър отново бяха в центъра на събитията. Водещите не пропуснаха възможността да си "отмъстят" на сценаристите за четиримесечните шеги, които понесоха на гърба си и доста често излизаха от сценария и си правеха доста пикантни закачки с журито. За втори пореден сезон пък М. Силвестър облече за финала жълта рокля, надявайки се, че това ще донесе късмет и успешен завършек на четвъртия сезон на най-позитивното шоу. Освен водещите и участниците, подкрепа получиха и журито. Сред гостите в залата бяха дъщерята на Дарина - Паола, синовете на Иво Сиромахов и още няколко близки и приятели на звездното жури.

Събитията на и зад сцената, както и близо 4-месечната съвместна работа с талантите, провокира журито на "България търси талант" да се ангажира с тяхното развитие. Какво още споделиха за своите усещания и стъпките, които ще поемат в подкрепа на участниците Дарина, Ники и Иво, и защо тъмнокосата дама е сърдита на сценариста, можете да научите от гостуването им днес в "Преди обед" по bTV.

Свързани статии