Покажи своя талант в кабината на "България търси талант" в столичния THE MALL и спечели среща с One Republic или покана за шоу им в София

One Republic Снимка: ПР

От утре - 12 май, до 25 май, всеки желаещ да види своите любимци от One Republic може да се включи в надпреварата за спечелване на покана и среща с тях по време на концерта им в зала Арена Армеец на 2 юни. За целта желащите трябва да демонстрират своя талант в кабината на "България търси талант" в столичния The Mall. Всички, които имат желание за участие, трябва да имат предвид следните условия:

Техника, с която разполага кабината– камера, микрофон, аудио система, слушалки и личен асистент:
1.    Големина на кабината– 2.5х2.5х2.5 метра
2.    Разрешено: кабината е оборудвана за караоке пеене, Lypsinc пеене, но не е нужно да се ограничавате с това. Може да покажете всякакъв ваш талант, стига да може да се побере в рамките на кабината и да не нанася щети. Пример: Може да пеете, да правите фокуси или да разкажете виц.
3.    Забранено: влизането с хранителни продукти, запалителни вещества.
4.    Имате право да влезете с придружител.
5.    Наградите – 5 двойни билета за шоуто на OneRepublic на 2 юни 2015г.
6.    Селекцията от най-добрните изпълнения ще бъде направена от водещите на предването Мария Силвестър и Александър Кадиев.
7.    Посетителите на talant.btv.bg ще могат да гласуват за своите фаворити в периода 28 май – 31 май. Първите 5 клипа, които съберат най-много гласове, ще спечелят среща с групата.

Свързани статии