Полуголи атлети, акордеони и танци в четвъртия епизод на "България търси талант"

Тази вечер - 13 март, от 21:30 часа зрителите на bTV ще имат възможност да гледат четвъртия епизод на най-позитивното и предпочитано от младата аудитория предаване – "България търси талант".

На сцената ще се изявят участници с дългогодишен опит, както и такива с по-малко стаж. Отговорите на някои от членовете на журито – Асен Блатечки, Ваня Цветкова, Есил Дюран и Любен Дилов-син, искрено ще изненадат публиката, а други – ще ги забавляват.

Най-младият талант сред участниците в този епизод е Богдан Рангелов. Той ще изуми журито с адекватната си реакция на шегите на Любен Дилов-син.

Участничка, която си изкарва хляба като оператор на вентилационна шахта, ще си спечели "ДА", като мотивация за мъжете в живота й.

Акордеони ще се разтягат на сцената на талантите тази вечер, за радост на журито и публиката. На сцената ще се изявят и група полуголи атлетични момчета. Дали обаче те ще успеят да впечатлят женската част от журито?

Изпълнение на двама младежи ще накара Есил Дюран да затанцува. Забележителни пойни умения показва млад талант, който не се страхува да прави изкуство с огън в ръцете си. Друг участник пък вкарва Асен Блатечки в ролята на преводач.

Тези и още много други изненади от "България търси талант", зрителите ще видят на 13 март от 21:30 часа по bTV.

Свързани статии