Последен полуфинал в “България търси талант” с нереални музикални изпълнения, фокуси, акробатика и танци - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Третият, последен полуфинал на живо в седмия сезон на “България търси талант” е тази неделя, 23 май, от 20:00 ч. по bTV.  В него ще се представят и последните 11 нереално талантливи полуфиналисти, които ще се борят да стигнат до заветния финал на шоуто, който е следващата неделя. Зрителите ще се забавляват с вълшебни музикални изпълнения от най-висока класа, представени от малки и големи таланти. Ще видят изтънчени фокуси, майсторски скокове, акробатика и танци, които ще се борят за всеки зрителски глас.

Специален гост в последния полуфинал на живо ще бъдат страхотните музиканти от “Берковската духова музика”, които допълнително ще вдигнат градуса на настроението на сцената, в залата и на всички пред екрана. По време на живия концерт зрителите ще имат възможност да изберат първия финалист в епизода, а вторият ще бъде посочен след гласуване на журито, измежду двамата, които са на второ и трето място по зрителски вот. Двамата, които продължат към финала ще се наредят до преборилите се вече за място там. Това са: Мерт Дерменджиев, Евгения Кринчева, Калоян Гешев и “Джуниър бенд”, както и 5-мата носители на Златен бутон.

Ако вашият фаворит не намери място сред финалистите – не се отчайвайте, защото веднага след епизода в неделя, на 23 май, на страницата www.talant.btv.bg стартира играта СПАСИ ТАЛАНТ, а с нея и възможността един от отпадналите полуфиналисти, който събере най-много гласове от феновете в рамките на 24 часа – да бъде “спасен” и да стигне до финал. Зрителите ще имат главна роля в тази “битка”, а спасеният талант, който получи най-много от гласовете им в “Спаси талант”, ще стъпи на голямата сцена на “България търси талант” на бляскавия финал на шоуто по bTV – от 20:00 часа на 30 май.

 

Ексклузивно видео съдържание, информация за шоуто и за самото гласуване по време на живия концерт можете да намерите на www.talant.btv.bg и във фейсбук страницата на предаването.

 

 

Свързани статии