Последната група полуфиналисти излиза на голямата сцена на шоуто на 19 май

На 19 май е последната полуфинална надпревара в най-гледаното забавно предаване за сезона - "България търси талант". След като попинг чудото Бехайдин Симеонов и NNS Crew се присъединиха към талантите, които ще се борят за голямата награда от 60 000 лв. и  титлата "Талант на България", на 19 май последните кандидати ще застанат пред Любо, Ваня, Есил и Асен.

Точно в 20:00 часа в понеделник Мария Силвестър ще посрещне на сцената 5-годишната Магдалена Димитрова, капитана Гутбърт Джоузеф (Guthbert Joseph), старозагорския изпълнител Николай Димов и момичетата от вокална формация Сидера. Журито и зрителите ще могат още веднъж да изпитат знанията на любознателния Джулио Илиев, както и да се насладят на огненото шоу с пойове, което са ни подготвили участниците от огнена формация Феникс. На кастинга децата от CREATORS изпълниха цялата сцена и бяха сред фаворитите, но дали ще бъдат толкова харесвани и след представянето им на полуфинала, предстои да стане ясно след шестия концерт на "България търси талант" по bTV. Индивидуални и групови изпълнения до този момент имаше много, но любовен дует, като този на Полина и Младен от Велико Търново, щe бъде само един. С още една доза фрийстайл ще ни захрани триото Марио, Антон и Георги, в един ритъм със зрителите ще влезе танцьорът Димчо Мадамлиев, а Ани Иванова ще разкрие още от способностите си по жонглиране.

И през изминалата седмица, наред с впечатляващите изпълнения на талантите, журито предизвикваше силни емоции в залата. Ваня и Есил бяха обект на постоянен интерес от страна на зрителите, които по време на всяка рекламна пауза пристъпваха плахо с молба за снимки и автографи.

Освен с феновете си, по традиция, журито се забавляваше, правейки си селфита, а пред цяла България Есил Дюран успя да си извоюва честта да седне дори за малко до актьора Асен Блатечки. С помощта на шеги и закачки певицата развали подредбата на членовете на журито и настани актрисата до колоритния Любен Дилов-син. Какво всъщност мислят членовете на журито за Асен Блатечки и любовта на дамите към него, вижте тук.

Какво са подготвили талантите на "България търси талант" за последния полуфинал, ще стане ясно този понеделник - 19 май, от 20:00 часа по bTV.

Свързани статии