Предложение за брак, конфликти сред журито и безспорен музикален хит в първия епизод на "България търси талант"

В понеделник - 3 март, от 21ч. bTV ще излъчи първи епизод от третия сезон на най-позитивното шоу в ефира – "България търси талант". Стотици хиляди кандидати се явиха на предварителните и същински кастинги на предаването, които за първи път се проведоха в 8 града на България.

Как протекоха кастингите и какви таланти срещна журито, зрителите ще разберат от 12-те риалити епизода, които ще се излъчват в дните понеделник и четвъртък от 21:30 часа.

Същинската надпревара за титлата "талант на България” ще започне през април, когато ще бъдат излъчени полуфиналите, които през този сезон са 6.

За първи път и финалистите ще бъдат 12 души, а не 10, както досега.

Третият сезон на шоуто се отличава и с това, че журито се състои от четирима души – Ваня Цветкова, Есил Дюран, Любен Дилов и Асен Блатечки, което означава, че две "ДА" вече няма да са достатъчни. В това издание на шоуто водещият е само един – уникалната Мария Силвестър, която бе неотлъчно до участниците и ще стиска ръцете на тези, които ще вземат участие в полуфиналите.

Още в първия епизод на шоуто, зрителите ще станат свидетели на уникалността на шоуто, журито, водещата и на талантите, които не признават граници. Неповторимата Мария Силвестър ще връхлети в предаването по начин, който ще я принуди да разкрие таланта си да изчисти без никой да я забележи, мухите от зъбите си. Това ще провокира Любен Дилов да каже по неин адрес, че е "правена в пристъп на лудост по време на бунт". Красотата и характера на Мария Силвестър ще бъдат в основата и на отправеното към водещата предложение за брак, а кой е смелчагата, зрителите ще разберат на 3 март от 21ч. по bTV.

Любен Дилов ще бъде пък членът на журито, който още с първото изпълнение на кандидат-таланти ще си навлече гневa на Ваня Цветкова и двамата ще се скарат. По отношение на друг кандидат Ваня ще влезе в спор и с Асен Блатечки.

В първия епизод на шоуто на сцената ще се роди най-новия музикален хит "Аз съм дърта пияница", зрителите ще се насладят на умения в карвинга, бaбъл шоу (шоу със сапунени мехури), ще разберат защо Майкъl Джексън е трябвало да работи като аниматор, как е изглеждал първият лигавник на Любен Дилов и първият биберон на Асен Блатечки, а за финал - младеж от Дупница ще разплаче Есил и Ваня, както и публиката в залата и ще провокира журито да каже цели четири път "ДА”.

Тези и още други изненади от "България търси талант”, зрителите ще видят на 3 март от 21:00 часа по bTV.

Свързани статии