Предложение за брак в първия епизод на „България търси талант”

Броени дни остават до старта на най-позитивното шоу в телевизионния ефир. Тази неделя от 20:00 часа по bTV „България търси талант” ще покаже новото си лице в един зрелищен спектакъл. С нова енергия в журито ще дебютират Ицо Хазарта и Михаела Филева, които за първи път ще оценяват талантите на България, в компанията на съдиите-ветерани Любен Дилов-син и Асен Блатечки.     

Нова енергия на сцената и в българския телевизионнен ефир ще внесат и изключителните участници в първия епизод от юбилейния сезон на шоуто. Зрителите на bTV ще се срещнат с безспорно най-странното и щуро изпълнение в историята на формата досега, както и с един танцьор, който ще изненада мнозина с шокиращите неща, които прави с тялото си.

Два дни преди женския празник – 8 март, в ефира на предаването една обичана млада жена ще получи предложение за брак. Дали любовта ще победи и на сцената на „България търси талант” ще се роди едно ново семейство, предстои да разберем на 6 март по bTV.

Как един комик успя да обиди всички в журито, кои участници се опитаха да напият с ракия съдиите и кое изпълнение просълзи Асен Блатечки? Отговорите на всички тези въпроси ще даде първият епизод на „България търси талант”  в неделя от 20:00 часа по bTV.

Летящи баскетболисти, имитатор на Бойко Борисов и Джорджано, необичайно фолклорно изпълнение и зашеметяващи акробатични номера са само част от най-добрите изяви в театралните кастинги, които получават овациите на жури и публика в премиерния епизод на шоуто.

„Смятам, че зрителите ще бъдат много впечатлени. Вън от всяко съмнение, това ще е най-интересният сезон на шоуто.Често подчертавам, че за мен това не е просто спектакъл, а нещо  като  лагерен огън на нацията. Колективна, добронамерена психотерапия.”, коментира съдията с най-дълъг стаж във формата – Любен Дилов-син.

 „България търси талант” ще се излъчва всяка неделя от 20:00 часа по bTV. Ексклузивни бекстейдж кадри от новия сезон на формата може да видите в Instagram профила на предаването – bggottalent.

Свързани статии