Предстои четвъртата полуфинална битка в "България търси талант"

Чудесия

Първата половина от финалистите във втория сезон на "България търси талант" вече е избрана! Миналата седмица зрителите избраха и следващите претенденти за титлата "УЕБ талант на България“ – това са Павлин и Явор.

На 8 май от 20:00 часа започва четвъртата надпревара за още две места на финала на шоуто. И тъй като страстите стават все по-бурни, няма как да не ви покажем и какво се случва зад кулисите. Феновете на предаването могат да проследят първите реакции на участниците и техните емоции ексклузивно и на живо на www.voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.

Четвъртата десятка изпълннители, които ще се борят за титлата „талант на България“, ще предложи поредната доза разнообразие от изпълнения и емоции. Зрителите ще станат свидетели на истинско фолклорно нашествие от Пазарджик - ансамбъл "Чудесия" – 40 деца, които на кастингите танцуваха като за последно и накараха цяла България да се гордее с тях. В четвъртия полуфинал на шоуто ще видим и бургаския славей с невероятния глас - Надежда Стойчева, от Пловдив пристига господарката на танца Илияна Тодорова. На сцената на шоуто излиза и  рапърът с тъжни песни, към когото съдбата не е била благосклонна, но той е добър към всички – Мишо Ангелов.

Очаква ни и ново изпълнение на момичето с кучето или кучето с момичето – Ралица и Цезар, от Варна. Нов номер е подготвил и царят на попинга Димитър Георгиев. Човекът с най-бързите ръце - жонгльорът Христо Цветков от Сопот също е в десетката на четвъртия полуфинал, както и майсторите на смеха Станимир и Даниел, които разсмиват не само Созопол, но и цяла България. Момчетата от Царево, които доказаха, че и белите могат да скачат – Zero Gravity, отново излизат на сцената на шоуто и за финал – триото "26 акорда", които сътвориха хит по време на кастингите и накараха не само родния Бургас, но и цяла България да пее "Дай бира".

Отделните изпълнения на участниците можете да гледате в секцията "Видео" на talant.btv.bg, а целите епизоди на шоуто гледайте ексклузивно на voyo.bg.

Свързани статии