Предварителните кастинги за "България търси талант" стартират на 17 и 18 януари

Най-успешното шоу за последните 5 години у нас се завръща с четвърти сезон по bTV през пролетта на 2015г.! Предаването "България търси талант", което оглавяваше класациите на най-гледаните развлекателни програми през първата половина на 2010 г., пролетта на 2012г. и пролетта на 2014г., ще предложи много забавление и позитивни емоции в праймтайма на bTV и тази пролет.

Предварителните кастинги започват от 9.00 часа на 17 и 18 януари 2015г. успоредно в градовете Варна (Интерхотел "Черно море") и Пловдив (Парк-хотел "Санкт Петербург"). На 24 и 25 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в градовете Бургас (Бургаски свободен университет) и Велико Търново (народно читалище "Надежда 1869"). В столицата предварителните кастинги ще се проведат в три дни последователни – от 23 до 25 януари в НДК, зала 12.

За участие в предварителните кастинги могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби - не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите. Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група.

Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили информация за себе си (трите имена, възраст, населено място, телефон и имейл за обратна връзка, както и кратко описание на уникалния си талант) чрез специалната форма на сайта на шоуто или с имейл на [email protected], но дори и да не са успели да го направят те няма да бъдат върнати.

Телефон за връзка с екипа на шоуто: 02/420 00 87

Изпълнителен продуцент на четвърти сезон на "България търси талант" е "Седем осми". Предаването е по лиценз на FremantleMedia и техния формат Britain’s Got Talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят.

Свързани статии