Предварителните кастинги за "България търси талант" ще се проведат през януари 2014 г.

Най-успешното шоу в последните 5 години у нас се завръща с трети сезон по bTV през пролетта на 2014 г. Предаването „България търси талант”, което оглавяваше класациите на най-гледаните развлекателни програми през първата половина на 2010 г. и пролетта на 2012 г., ще предложи много забавление и позитивни емоции на зрителите на bTV в праймтайм догодина.

Предварителните кастинги започват на 8 и 9 януари 2014 г. успоредно в градовете Враца, Благоевград, Русе и Велико Търново.

На 11 и 12 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в градовете Варна, Бургас, Пловдив и София. В столицата, обаче, предварителните кастинги ще бъдат не два, а четири дни – от 11 до 14 януари.

Ето и всички дати и градове:

Враца - 8,9 януари, х-л "Хемус" (площад "Христо Ботев" 1)
Благоевград - 8,9 януари, х-л "Алфа" (ул. "Кукуш" 7)
Русе - 8,9 януари, х-л "Рига" (бул. "Придунавски" 22)
Велико Търново - 8,9 януари, х-л "Конкорд" (ул. "Цанко Церковски" 14)

Бургас - 11,12 януари, х-л "Аква" (ж.к. Лазур; бул. Демокрация)
Варна - 11,12 януари, х-л "Аква" (ул. "Девня" 12)
Пловдив - 11,12 януари, х-л "Метропол" (бул. " България" 7)
София - 11,12,13,14 януари, Бизнес център "Витоша", Студиен комплекс bTV (бул. Черни връх 47)

За участие в предварителните кастинги могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби - не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите.

Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група. Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили информация за себе си - трите имена, възраст, населено място, телефон и имейл за обратна връзка, както и кратко описание на уникалния си талант на [email protected], но дори и да не са успели да го направят те няма да бъдат върнати. Местата и часовете за провеждане на кастингите ще бъдат обявени допълнително!

Продуцент на „България търси талант” е bTV. Шоуто е по лиценз за FremantleMedia и техния формат Britain’s Got Talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят.

Свързани статии