Професионална бели денс танцьорка стъпва на сцената на "България търси талант" на 1 май

Свободните места за участие във финала на най-гледаното шоу в ефир - "България търси талант", все повече намаляват, а утре вечер ще стане ясно кои от участниците в третия полуфинал ще се преборят за оставането си в последния етап на предаването.

Изненадващи хиксове по време на изпълненията в шоуто на 28 април нямаше. Настроението сред журито беше много приповдигнато не само от изпълненията на Талантите, но и от присъствието на Краси Радков, който тази седмица заменя Любен Дилов-син. Той успя да допринесе за всеобщото настроение и да зарази присъстващите със своя позитивизъм и чувство за хумор. Забавлението се пренесе и извън ефира, когато по време на рекламите, членовете на журито освен с традиционната порция вицове, решиха да запълнят няколкото минути за почивка със селфи кадри.

Талантите, които взеха участие в третия полуфинал, успяха да разтърсят всички зрители в залата и пред малкия екран с уменията и идеите, на които бяха заложили. Изпълнението на TC WORLD, съчетано с уникални визуалните ефекти, неразгадаемите фокуси на софийския футболист Велизар Бамбалов, асистиран от Асен Блатечки и грандиозното изпълнение на ромския Павароти – Томас Томов, накараха зрителите да онемеят. Шоколадовите момчета, София Арабаджиева и групата на Станислав, Томе и Алекс раздвижиха кръвта на зрители и жури, а щипка забавление към изпълнението си прибавиха Electra Crew. На сцената видяхме и бийтбокс триото Clock Time Beat, бойните изкуства на Ива Желязкова и вече оживялата "булка" от кастингите – Светлана Лесева. Какви ще са резултатите от тази надпревара ще стане ясно утре вечер - 1 май, на живо от 21.30ч., когато участниците ще чуят присъдата на зрителите и журито. Но преди това да се случи, настроението в залата ще се повиши от най-добрата професионалната бели денс танцьорка Изида Янева.

И в празничните дни Талантите няма да почиват. В понеделник - 5 май, от 20:00 часа нови 10 участници ще премерят сили за място на финала и за наградата от 60 000 лв. Небезизвестният пицар Радостин Кирилов  отново ще завърти тестото във въздуха, но кулминацията в изпълнението му засега остава загадка. В понеделник на сцената ще излязат 10-годишната Мария Теохарова, многобройните Marching Band и златната четворка – Десислава, Миропка, Маринела и Николета. Със затаен дъх зрителите ще проследят поредното изпълнение на трите акробатки Силвина, Моника и Евгения, Симеон Йорданов ще потанцува със зрителите, а Борис Панайотов ще се разкърши по пижама. В гласова битка пък ще попаднат Виолета Георгиева от Перник, 13-годишният Денис Теофиков и представителката от Враца – Никол Борисова.

Свързани статии