Разбиране на стереотипи и фенове на Ицо Хазарта се борят за 50 000 лева в „България търси талант“ – тази неделя от 20:00 ч. по bTV

В неделя от 20:00 часа по bTV „България търси талант“ отново ще сложи усмивки на лицата на цялото семейство и ще достави радост във всеки български дом. Забавлението ще се въплъти в  разнообразни дарования, които ще се представят в целия си блясък пред Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. На най-голямата сцена в страната за 50 000 лева ще се борят фен на обувките с висок ток, заразителни музиканти и „цветна радост“ за очите и душите, наградена със златни медали.

Пред журито своите възможности ще покажат фенове на рапъра в журито, хора, които искат да разбият стереотипи, такива, готови да покажат същността си пред милиони. „Неоспорим авторитет“ ще си натисне сам златния бутон, впечатляващи личности ще провокират разбиранията на журито и публиката за невъзможното, а страхотни деца ще заявят мисията за облагородяване на градската среда.

Реабилитация на хляба, преоткриване на цифрите, поглед напред в бъдещето и удоволствие от винтидж културата, създаване на хитове, въздействащи композиции и интимни покани ще вълнуват, разплакват и разсмиват публиката на „България търси талант“. „Светли“ личности, хора на ръба на гениалността, семейства с амбицията да „оправят лоши дни“ и арт спортисти с издайнически маниери ще се борят за оценката на Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. На голямата сцена ще се качат атлети на световно ниво, истински вдъхновители и посланици на традициите.

Какво може да те накара да се „направиш на маймуна“ на сцената на „България търси талант“, чии крака ще предизвикат ревност в Славена Вътова и кое облекло дразни Любен Дилов-син? Каква простотия може да накара Ицо Хазарта да каже „да“ и влияе ли публиката на решенията на Катето Евро? Как звучат „мръсните песни“ на Сашо Кадиев, кога е необходимо сепуко в началото на церемонията и колко опасна може да бъде красивата история на една любов? Как изглежда свободата да изразяваш себе си, в какви тоналности вдъхновява 14 февруари и кой ще се превърна в новата интернет сензация - в неделя от 20:00 часа в „България търси талант“ по bTV. 

Свързани статии