Размяна на забавни реплики „под кръста“ между членовете на журито в новия епизод на „България търси талант“

В разгара на осмия сезон на „България търси талант“ тази неделя oт 20:00 ч. по bTV, на сцената ще се качи талант, който вече я е покорил в един от изминалите сезони. Той бързо ще бъде разпознат и поздравен от Нико и Катето Евро, а номерът му ще бъде подобаващо оценен. 

 

Циркова артистка от с. Добромирка ще очарова бляскавото жури със забавен номер и неподправеното си щуро настроение, което с лекота ще завладее и всички пред екраните. Неочакван микс от стенд-ъп комедия в съчетание с фокуси, ще изненада с демонстрация тип „неглиже“, но усещането рязко ще се промени с настъпването на неочаквания и дори шокиращ финал на номера.

 

В неделя вечер колоритният член на журито – проф. Тодор Кантарджиев, ще бъде специално поздравен от сцената с танц, озаглавен „Пандемия“. Това определено ще зарадва професора и той с ентусиазъм ще откликне с „Браво“ и голямо „да“.

 

Млад майстор на тротинетка ще изненада журито с екстремен номер, интелект и дар слово. Носител на 47 световни рекорда ще поизплаши четиримата, а Евелин май ще съжали за коментара си към него. Тя ще бъде поканена да се включи в страховитата демонстрация на сцената, а на финала Николаос ще възкликне с облекчение: „Колеги, радвам се, че вече всички сме си по местата и сме цели!“.

 

С думите „земляци сме“, красавицата Евелин ще посрещне поредния участник от град Перник, дошъл да премери сили за титлата „талант на България. Той ще запознае всички в залата, а и цяла България, с една много интересна и съвсем непозната игра, която ще демонстрира на сцената на шоуто.

Две приятелки и съученички ще стъпят на голямата сцена с идеята да споделят общата си страст към музиката и творчество, а прохождаща барабанистка ще впечатли с енергията си всички в журито с изключение на взискателния и изтънчен фен на барабаните - Николаос.

През целия епизод между членовете на журито ще прехвърчат шеговити и забавни реплики от типа „уради под кръста“, а Николаос може би ще постави своеобразен рекорд за най-много казани „НЕ-та“ в един епизод.

 

И тази неделя доброто настроение с ефира на bTV е гарантирано с новия епизод на „България търси талант“. Всякакви новини за участниците и членовете на журито можете да следите на www.talent.btv.bg и в всички каналите на шоуто в социалните мрежи.

Свързани статии