Rio Crew са първите седмични победители в битката "УЕБ талант на България"

Първият "УЕБ талант на седмицата” е дамската танцова група Rio Crew от Варна. Седмичните победители в играта на talant.btv.bg бяха определени от потребителите на сайта. Rio Crew спечелиха титлата със сериозна преднина пред останалите отпаднали участници от първия полуфинал на шоуто, събирайки 780 гласа в своя подкрепа.

Феновете на чаровниците, както и самите те, трябва да се надяват тези гласове да се окажат достатъчни и да стигнат на групата в битката с предстоящите други пет седмични победители.

Както знаете, гласувайки за "УЕБ талант на България”, вие също се състезавате за награди. Трима от гласувалите за седмичния победител печелят специални монети "България търси талант”, както и двойни покани за шоуто и ще могат да проследят следващия полуфинал на живо. Тази седмица печелившите са: kris4e_5, krasi_11 и ti7a! Те ще гледат на живо втория полуфинал на шоуто на 24 април в София! Честито!

ВАЖНО: Победителите ще получат имейл с информация как да си получат наградите. Ако вие сте един от печелившите, проверявайте виртуалните си пощенски кутии =)

Подробности за играта ще намерите в секцията "ИГРА”!

Свързани статии