"Ромският Павароти" и майсторката в бойните изкуства Ива Желязкова се изправят един срещу друг в „България търси талант” на 28 април по bTV

Нарежението в полуфиналната фаза на „България търси талант” ще нарастне още повече на 28 април, от 20:00 часа, когато един срещу друг в шоуто ще се изправят ромският Павароти Томас Томов, майсторката в бойните изкуства Ива Желязкова и Шоколадовите момчета. Към тях ще се присъединят София Арабаджиева, както и пеещата група на Станислав, Томе и Алекс. Останалите таланти, които ще се представят в понеделник са фокусникът-футболист Велизар Бамбалов, Electrа Crew, Светлана Лесова и TC WORLD.

Този понеделник в „България търси талант” ще има нов участник – актьорът Краси Радков. Той ще заеме мястото на Любен Дилов-син като член на журито за тази седмица. През това време Любо ще упражнява таланта си в гмуркането в Червено море.

Как ще оцени Краси Радков талантите, които участват в този сезон на шоуто и как Есил Дюран изпълни обещанието си към Томас, зрителите на bTV ще видят в понеделник, 28 април, от 20.00 часа.

 

Свързани статии