Сцената на "България търси талант" става арена на впечатляващи дарби и умения през пролетта

Снимките на седмия сезон на най-успешното ТВ шоу за таланти у нас - "България търси талант" по bTV текат с пълна сила - в ново студио, с много видео стени и при строго спазване на всички противоепидемични мерки. Този път участниците в него са развихрили въображението си до нови висини. „Класическите таланти, които сме свикнали да гледаме, са най-малко преобладаващи. Хората са помислили не само за това, какво ще покажат, а и са се постарали да се презентират впечатляващо.“ Това сподели Славена Вътова, която е жури в новия сезон на шоуто за таланти, в студиото на “Тази сутрин”. Според нея тази година впечатление прави и, че сред кандидатите за слава има много българи, живеещи в чужбина, които са се завърнали у нас покрай извънредната обстановка. Сред най-ярките участници в новия сезон на “България търси талант” е българка журналистка, работеща във френския вестик “Фигаро”, която буквално “отвява” журито с изпълнението си, както и друг наш сънародник, който се оказва най-голямата джаз-звезда в Дубай и Абу Даби.

"Имаше номер, в който аз взех участие по желание на презентиращите, и е нещо, което толкова ме разтърси, че съм сигурна, че ще го помня до края на живота си", разказа развълнувано Славена Вътова.

Срещите с изключителните таланти са в разгара си, а "Мис България" 2006 сподели какви противоепидемични мерки са предприети в шоуто. Масата на журито вече не е една, а са четири отделни, като има по-голяма дистанция между членовете на журито и на всяка има и златен бутон. “Всички сме с маски, когато не сме пред камера и спазваме всички мерки и дистанция. За радост, това не пречи на доброто настроение на целия екип – ние не спираме да се смеем и забавляваме през цялото време”, допълва красавицата. Тя е сигурна, че позитивната енергията и смехът ще завладеят зрителите и през новия сезон и увери, че предстои невероятно шоу.

„България търси талант“ ще зарадва аудиторията в ефир и на всички онлайн платформи на bTV Media Group през пролетния телевизионен сезон.

Свързани статии