Шестият епизод на "България търси талант" пристига с духов оркестър, бели денс и фокуси

В шести епизод на "България търси талант" ще се изявят много и разнообразни таланти. Още в самото начало на шоуто училищен духов оркестър от село Гложене ще успее да запали кръвта на всички присъстващи и ще вдигне летвата за следващите участници. Танци, крещящи фенове и жаждата за още от самородните таланти ще залее зрителите точно в 21.30ч.

За първи път на сцената на шоуто ще се качи мъж, който ще представи уменията си в ориенталските танци. Ще успее ли Калин Илиев да се докаже или дамите по традиция ще се окажат по-добри танцьорки, ще стане ясно тази вечер.

Изпълнението на полугол участник отново няма да трогне Ваня Цветкова. Дали подкрепата на Мария Силвестър ще помогне на чаровника да се добере до следващия етап на шоуто?

Песен на Росица Кирилова, изпълнявана само в банята от дама на средна възраст, ще излезе изпод душа и ще заживее собствен живот. Друг талант ще шашне присъстващите със своите тематични рими, които измисля на момента. Сълзи ще облеят лицето на малката Никол, която ще опияни всички членове на журито с изпълнението си.

Как едно изпълнение може да си заслужи 3 хикса и след това да събере одобрението на трима членове на журито, зрителите ще разберат довечера - 20 март, от 21.30ч. по bTV.

Свързани статии