Шокиращи таланти, конфликти и Рачков в новите епизоди на "България търси талант"

Приятните емоции за журито на "България търси талант" започват още с първото изпълнение в седми епизод на шоуто, който ще се излъчи в понеделник - 26 март, от 21:00 часа по bTV. 12-годишната Кристина от Бургас с готовност "пенсионира” Марая Кери, след като изпълнява  хита “Hero” по-добре и от самата звезда. Това дава надежда на Маги, Хилда и Любо, че изобилието от родни таланти ще ги изненадва още много до края на епизода.

Дори мечтата на Любен Дилов да види сложна акробатика в някой танц се сбъдва… Но не напълно. След като вече шест епизода той повтаря на танцьорите, че им липсва акробатика в изпълненията, групата от Царево “Zero Gravity” е твърдо решена да му покаже какво значи липса на гравитация. Какъв недостатък им открива обаче Любо ще стане ясно в понеделник.

Невероятно вълнение след своето изпълнение ще изживеят и две деца от Гоце Делчев. Уверени в успеха си, Гери и Крум излизат на сцената, за да покажат актьорските си умения. Приятелството им, обаче, е изправено пред предизвикателство – журито е съгласно да пусне напред само единия от тях двамата. Каква ще бъде развръзката на тази драматична ситуация зависи само от двамата тинейджъри.

Неприятни мигове има и за самата Хилда Казасян. Нейната чувствителност е подложена отново на изпитание този път от два питона и човек, за когото няма граници.  Хилда избяга от масата на журито, когато дуо "Миракъл” решиха да ги запознаят с единия от питоните. Тя обаче успя да издържи стоически гледката на мъж, който лежи на счупени стъкла, докато отгоре му минава кола. Това не е първото появяване на дуото в ефира на bTV. В предишното издание на шоуто именно Мирослав беше човекът, който хвърляше ножове по Любен Дилов като част от своя номер.

Истинско нашествие от спорни и безспорни таланти очаква зрителите в осми епизод на „България търси талант”, който ще се излъчи във вторник - 27 март. В този епизод Маги е твърдо решен да казва само "Да”, но намеренията му не се осъществяват напълно. След серия уникални и странни изпълнения идва ред на македонеца Боян, който смайва всички с умението си да казва думите отзад напред и едновременно с това да преброи броя букви във всяка една от тях. Той се справи прекрасно с думи като купестодъждовна облачност, българо-македонски речник и други.

Не такова е положението с  54-годишния цирков артист Милотин, чието изпълнение разжда сериозен конфликт между Маги и Любо. Номерът, в който участие като асистентка взе и Мария Игнатова, провокира Маги да захвърли дипломата си на цирков актьор, а Дилов разбра, че има понятие от цирково изкуство.

След този случай Маги осъществява своето отмъщение с помощта на двама младежи от Шумен, които пеят рап в рими по зададена от журито тема. А темата е „колко е лош Дилов като жури” и, естествено, е подадена от Маги Халваджиян. Изпълнението се оказва невероятно и двете момчета решават да изпълнят нещо на бис. Второто изпълнение провокира скритият в публиката Рачков да излезе на сцената и да защити честта на дамата на сърцето си и своята. Как точно се включи комикът в изпълнението, зрителите ще видят във вторник вечер от 21:00 часа.   

Свързани статии