Специална песен за "България търси талант" - в последния кастинг-епизод на шоуто, тази неделя от 20 ч. по bTV

Тази неделя, навръх Великден, предстои последният кастинг-епизод от седмия сезон на „България търси талант” – от 20:00 ч. по bTV. В него зрителите ще видят и чуят първата специално написана рап песен за „България търси талант”, която обещава да стане тотален хит до края на сезона на шоуто. Рапърът в журито - Ицо Хазарта, ще бъде абсолютно впечатлен и неслучайно ще посъветва изпълнителите й да продължават да слушат само себе си, защото неговото мнение „няма никакво значение“.

В неделя вечерта предстои и забавно изпълнение на колоритни господа от Кюстендил, София и Манчестър, които ще излязат на сцената на шоуто по пеньоари. Страхотни танци и акробатичен рокендрол ще блестят в епизода, а ритъмът на суинга ще накара Катето Евро да се върне в младостта и да се развихри боса на сцената. И този път няма да липсват фокуси и други чудни номера, един от които ще накара Ицо Хазарта да възкликне: „Това е едно от най-необикновените неща, които виждам и една от причините да съм тук”.

Поздрав от Уганда ще зарадва журито на „България търси талант”, а по африканска линия ще бъде и супер енергичното и докосващо изпълнение на „Легенда за първия африкански самурай” с музика на живо.
Някои от участниците ще развълнуват истински уважаемото жури, а други ще разберат, че има още какво да желаят от себе си и ще отправят поглед към бъдещето и отсега ще искат да се включат в следващия сезон на „България търси талант”.

С приключване на фазата с кастингите в шоуто, журито ще има трудната задача да подбере „най-добрите от най-добрите”, които да продължат в полуфиналната фаза и да се представят в предстоящите концерти на живо. От всички, които са получили достатъчен брой ДА през сезона до сега, четиримата ще изберат 36 участници, за които зрителите на bTV ще могат да гласуват по време на концертите в следващите седмици. След всеки от трите концерта на живо – към финала ще продължават първите двама – първият, според вота на зрителите и вторият – според избора на журито. Накрая шестимата най-добри ще се изправят в конкуренция с петимата получили Златен бутон.

И тази година зрителите на bTV ще имат възможност да върнат един от отпадналите участници след живите концерти, като гласуват за него в „СПАСИ ТАЛАНТ” на страницата на шоуто.

Последният, супер интересен кастинг-епизод на „България търси талант” ще бъде излъчен в неделя от 20 ч. по bTV. Още подробности и допълнително съдържание зрителите могат да намерят на www.talant.btv.bg, а любопитни акценти – в youtube канала на „България търси талант“.

Свързани статии