Станимир и Лора са вторите седмични победители в битката "УЕБ талант на България"

Вторите носители на титлата "УЕБ талант на седмицата” са танцьорите Станимир и Лора. Седмичните победители в играта на talant.btv.bg бяха определени от потребителите на сайта. Симпатичното танцово дуо спечели титлата със сериозна преднина пред останалите отпаднали участници от втория полуфинал на шоуто, събирайки 516 гласа в своя подкрепа. Победителите в първата седмица на играта – Rio Crew, обаче миналата седмица събраха 780 гласа и все още водят в надпреварата за титлата "УЕБ талант на България”.

Както знаете, гласувайки за "УЕБ талант на България”, вие също се състезавате за награди. Трима от гласувалите за седмичния победител печелят специални монети "България търси талант”, както и двойни покани за шоуто и ще могат да проследят следващия полуфинал на живо. Тази седмица печелившите са: ivadobreva, new и geri555! Те ще гледат на живо третия полуфинал на шоуто на 1 май в София! Честито!

ВАЖНО!!!: Победителите ще получат имейл с информация как да си получат наградите. Ако вие сте един от печелившите, проверявайте виртуалните си пощенски кутии =)

Подробности за играта ще намерите в секцията "ИГРА”!

Свързани статии