Страховит номер шашна журито и публиката на "България търси талант"

Страховит номер изправи на нокти публиката по време на същинските кастинги на предаването “България търси талант” по bTV. Зрителите в студиото се отдръпнаха от местата си, а към тях се присъедини и Хилда Казасян, която подобно на тях не издържа на гледката и избяга далеч от масата на журито.  Хората от снимачния екип също леко се стъписаха, но в крайна сметка проявиха професионализъм и продължиха работа.

Интересните номера не спряха с това и журито бе изненадано от човек, който играе билярд по най-нетрадиционния начин, представян някога на сцената на формата Got Talent.

Приятна изненада за Маги, Хилда и Любо се оказаха и няколкото художници, осмелили се да се явят на сцената на най-успешното шоу за 2010г.

Устрем към сцената на "България търси талант” има и от страна на млади танцьори и танцови формации, които споделят, че имено това е мястото и предаването, в което те имат възможност да се изявят и да покажат силата на родния талант.

Едни от най-изумителните танцьори, сред близо 40-те танцови групи и участници в изминалите три снимачни дни, са на крехката възраст от 8 - 10 годишна възраст.

Любителите на музиката също не са малко. Млад българин, който работи и живее в чужбина, шашна журито с умението си да композира на момента, създавайки уникални музикални форми.     

Забавните моменти в шоуто продължиха с една дама, представила себе си като екстрасенска, която чисти радиация. Уменията й останаха загадка, тъй като радиация в района на снимките нямаше, но дамата беше твърдо решена да докаже какви способности има и направи здравна картина на правителството. От какво страдат родните министри ще стане ясно след старта на предаването скоро по bTV.

По време на снимачните дни се разбра и че екипът на предаването е подготвил изненада за следващия етап от снимките. Талантите ще бъдат оценявани от една от най-обичаните български актриси, която ще се присъедини към журито по време на последната фаза от кастингите.

Свързани статии