Страстни женски танци сразиха мъжката аудитория в последните дни от кастинга на "България търси талант"

Приключиха същинските кастинги в третия сезон на най-позитивното шоу в ефира – "България търси талант". Последните снимачни дни преминаха под знака на големите групови изяви и еротиката.

Съботният ден – 22 февруари, бе празник за мъжката аудитория. Еротичните танци и разхвърляните дрехи по сцената радваха мъжките очи, а най-облагодетелствани, естествено, бяха господата от журито - Асен Блатечки и Любен Дилов-син, които бяха затрупани от сутиени по време на един от номерата. Погледите събра и уникален мажоретен състав, а за финал изкусителка представи танц на пилон.

Есил Дюран и Ваня Цветкова също не останаха пренебрегнати. Атлетични гимнастици успяха да спрат дъха на нежната част в журито и публиката. Участници разкриха рядко срещани таланти, които останаха запомнени. А кандидат-талант, който извади рамото си, като част от своето представяне, втрещи всички присъстващи.

Сред кандидатите за слава, борещи се за наградата от 60 000 лева и титлата "талант на България", бяха още група от 30 деца, облечени като африкански балерини, група младежи, на които им предстои изява на сцената на световно първенство и ромски оркестър, който с лекота вдигна на крака голяма част от публиката. Групата зарадва присъстващите с микс от популярни у нас песни. Таланти от различни страни по света предизвикаха положителни емоции в журито и го впечатлиха с номерата си, някои от които изпълнени на български език. Родни таланти пък изненадаха с „американски” номер.

В края на втория снимачен ден – 23 февруари, голяма част от екипа на предаването изненада всички присъстващи с уникален авторски номер. Началото на изпълнението бе дадено от колоритната Мария Силвестър. Облечени в атрактивни костюми, познати лица от снимачната площадка излязоха на сцената и се изявиха с предварително подготвена хореография, а журито бързо откликна на поканата и се присъедини към останалите на сцената. С това бе сложен краят на кастингите за третия сезон на „България търси талант”.

Тези и много други изненади от "България търси талант" зрителите ще видят на 3 март от 21:00 часа по bTV.

Свързани статии