Таланти с минало в епизод 11 на "България търси талант" по bTV

В понеделник - 7 април, от 21:30 часа по bTV на сцената на "България търси талант" ще се появят последните таланти, които имаха възможността да се представят пред журито на същинските кастинги на шоуто. В четвъртък - 10 април, журито в състав Ваня Цветкова, Есил Дюран, Любен Дилов и Асен Блатечки ще трябва да вземе финално решение кои участници ще продължат участие в полуфиналите на предаването, които ще се излъчват на живо.

Първи на сцената на "България търси талант" в понеделник вечер ще се качи един добре познат млад мъж. Това е Борис Панайотов от София, който заедно със своята група взе участие във втория сезон на шоуто, а година по-рано спечели и тристаен апартамент от "Шоуто на Слави". Тази година Борис е решил да участва сам, а неговото изпълнение ще породи доста спорове сред членовете на журито.

Интересни съдби и истории имат и още няколко от участниците. Това са Калоян Димитров от Попово, чийто танц, посветен на мъртвия му баща, ще разплаче журито и публиката. Ще видим и денс формацията Lions Crew от Варна, в която танцува момче с много тежко заболяване, което според лекарите не би трябвало дори да се движи. Емил Миланов от Дупница, който във втория сезон на шоуто е бил отхвърлен от журито, също излиза на сцената в понеделник и ще покаже, че с много усилия и тренировки е успял да развие истински и уникални умения в танца.

И в понеделник шоуто няма да мине без традиционното любовно обяснение към Асен Блатечки. Макар и без думи, това ще направи 16-годишната танцьорка Исабела Гатева от Благоевград, чието поведение ще оживи Асен, но ще обиди Ваня Цветкова. Сред останалите кандидати за славата и наградата от 60 000 лева, зрителите ще видят още 3 млади дами от националния отбор по аеробика, петима братя спортисти, които свирят на пет основни народни инструмента, морски капитан от Тринидат и маршируващ бенд от Златица, състоящ се от 41 деца.

Свързани статии