Танци, бойни изкуства, музика и куп изумителни изпълнения тази неделя в „България търси талант“ по bTV

Тази неделя, точно в 20:00 ч. по bTV, сцената на „България търси талант“ ще се превърне последователно в гръцка таверна, арена за Кунг фу боеве, перфектно място за фокуси „по габровски“, бийтбокс и какво ли още не. Много хумор, отлично настроение, добре подготвени номера и изумителни таланти, ще впечатлят от екрана в новия епизод на шоуто.

Вариант на поговорката: „Всичко е добре, щом започва добре“ ще важи с пълна сила в неделната вечер, а тя ще стартира превъзходно и „по гръцки“, с покана за танц и широки усмивки.

„Никога не е късно човек да развива таланта си и да живее истински“, ще сподели 70-годишна изключително вдъхновяваща дама, която ще демонстрира завидния си дух, хъс и настроение. Изпълнението й с лекота ще завладее всички в залата и ще провокира спонтанна покана за танц от страна на Катето Евро към Николаос.

Талант с визия, която Нико ще определи като „микс от Криско, Папи Ханс и Лейди Би“, ще грабне публиката с авторското си парче, сценично поведение и усмивка.

„Признавам, това не е моят стил, но ти спечели публиката, а не е ли това най-важното?!“, ще коментира Евелин Коства след изпълнението.

Рязка промяна в стила и настроението ще настъпи при представянето на изключително екстремен и любовен номер на кънки, който ще остави без дъх не само журито, но и всички пред екраните. С боен вик и екшън-демонстрация на сцената на „България търси талант“ ще се разиграят впечатляващи Кунг фу боеве и то с участието на деца.

Изумителни музикални таланти ще омагьосат от екрана с неочаквана техника, разнообразен стил и перфектно представяне. Едно от изпълненията буквално ще остави журито без думи.

„Това е нереално!“, ще извика Николаос и ще поиска да напише книга и да стане будист.

В епизода ще бъде ударен и третият златен бутон за сезона, а кой и с какъв талант ще го заслужи – ще стане ясно съвсем скоро.

Ако искате и вие да се пренесете на друго място, да напишете книга и да усетите изумителни таланти с всичките си сетива – бъдете с новия епизод на „България търси талант“ в неделя, точно в 20:00 ч. по bTV.

Свързани статии