The Basement са "УЕБ талант на седмицата" след петия полуфинал в шоуто

Петият седмичен победител в надпреварата за титлата "УЕБ талант на България" е група The Basement! Потребителите на сайта talant.btv.bg избраха танцьорите (199 гласа) сред отпадналите участници от петия полуфинал в шоуто.

Както знаете, от тази седмица, броени дни преди финала, гласуването за "УЕБ талант" е с променени правила, защото наградата е най-голямата, давана до този момент, а именно – участие на победителя на финала, редом до останалите 12 финалисти!

В тази връзка, гласуването за последния – шести, "УЕБ талант на седмицата" ще започне след края на епизода с резултатите тази вечер – 26 юни, т.е. в 21:30ч., и ще приключи в 21:30ч. на 27 май (сряда), когато ще стане известен и последнияt претендент за титлата "УЕБ талант на България"!

Всички шестима седмични победители в гласуването ще се изправят един срещу друг отново в 24-часова онлайн битка! Потребителите на сайта ще могат да гласуват във финалната фаза на надпреварата "УЕБ талант на България" от 24ч. на 27 май до 24 часа на 28 май! Победителят ще стане ясен на 29 май и ще бъде обявен на talant.btv.bg!

Носителят на титлата "УЕБ талант на България" ще участва пълноправно в големия финал на шоуто и ще се бори за голямата награда от 60 000 лева и отличието "талант на България"!

Свързани статии