Участници от последния сезон на „България търси талант” се представиха отлично на най-големия магичен фестивал в Югоизточна Европа

Участници от миналогодишния сезон на „България търси талант” се предствиха отлично на най-големия магичен фестивал в югоизточна Европа – “Златна Котка” 2022”, който се проведе в Габрово преди броени дни. Събитието събра над 130 илюзионисти и почитатели на магията от 8 държави, а специални гости бяха и двама световни шампиони – Джошуа Джей (САЩ) и Марио Лопез (Испания).

Сред участниците в категория „Сценична магия“ бе менталистът Диян Костадинов, който се представи повече от успешно и спечели престижното 2-ро място. Изпълнението му включваше демонстрация на невидимата връзка между хората и скритото послание “правете любов, а не война”, като думата „любов“ се появи и като финално предсказание. В миналогодишния сезон на шоуто за таланти по bTV, Диян Костадинов достигна до полуфиналите. Сред наградите му от магични фестивали в различни държави, се открояват още: “Златен цилиндър” за сценични манипулации и 1-во място на Балканите за „Магия отблизо“.

Награда спечели и Зойко, който също бе сред участниците в шоуто. Той се класира на 3-то място с увлекателно и прецизно магично изпълнение. В същата категория на фестивала се включи и друг участник от сезон 7 – Суни Меджик, който се представи с отлична демонстрация на манипулации.

Свързани статии