Участник дърпа Дарина в трабант по време на последния полуфинал в "България търси талант"

Последният полуфинал в "България търси талант" вече е в историята. Вчера вечерта - 24 май, bTV излъчи шестият концерт и изпълненията на последните 10 кандидати, които се включват в надпреварата за титлата "талант на България" и наградата от 60 000лв. По изключение резултатите от гласуването ще бъдат обявени във вторник - 26 май, от 20:00 ч. на живо по bTV.

Сцената на "България търси талант" се оказа тясна за големия талант на някои от участниците и две от изпълненията бяха заснети извън студиото. "Жената каучук" Сирма Добрева изненада жури и зрители с опасен номер, изпълнен на фасадата на висока сграда. Второто опасно огнено шоу бе на Театрално студио "Смехурко" и бе заснето в Борисовата градина. По време на снимките едно от момичетата леко се е изгорило, но за щастие травмата не е сериозна. Неприятен инцидент имаха и Националният отбор по естетическа групова гимнастика. Едно от момичетата в отбора счупи пръст на крака си дни преди участието им и се наложи ръководителката им да заеме нейното място. Към групата на екстремните номера се присъедини и Пламен Качев, който покани Дарина да се качи на сцената и да седне в трабант. След това, обгърнат от бодлива тел, участникът издърпа колата няколко метра. След номера Дарина се "скара" на екипа за изненадата, благодари на Пламен, че е останала жива и си припомни как на младини често се е возила на трабант.

Танцова формация Electra Crew, които в трети сезон грабнаха титлата "УЕБ талант на България", също наелектризираха сцената до краен предел. В това издание на шоуто, поради високата активност, която регистрират феновете в онлайн гласуването за "УЕБ талант на България", наградата за победителя ще бъде най-голямата, давана до този момент - участие във финала на шоуто като пълноправен претендент за носител на приза "талант на България" и наградата от 60 000 лв. Победителят в онлайн надпреварата ще стане ясен на 29 май и ще бъде обявен на talant.btv.bg.

Удоволствие на зрителите донесоха невероятните изпълнения на малката барабанистка Александра Китова, която представи на сцената "Poison" на Алис Купър заедно с Тома Здравков, гласовитата Елизабет Златкова, талантливата изпълнителка на модерен балет Хелин Хасан, жонгльорката с труден живот Ивета Цветкова, както и Андрей Иванов, който успя да се побере в... балон. След изпълнението на Андрей закачките между Сашо и Ники отново нарушиха сценария на шоуто. Водещият подари на режисьора балона с думите -  "това нещо да си го носиш в къщи и да знаеш, че когато се срещаш с мен, въздухът винаги ще бъде сгъстен!"

А. Кадиев не пропусна възможността да се похвали, че по време на едно от изпълненията в петия лайф, във Facebook страницата на шоуто се е появил коментар – "Сашо е велик!". В резултат на тази информация вчера вечерта коментарите, съдържащи същите думи и други хвалебствия относно водещия заляха страницата на шоуто.

Всички епизоди, както и отделните изпълнения на талантите, можете да гледате тук>>>

Свързани статии