Уникален номер на сцената на "България търси талант"!

Любен Дилов и Хилда Казасян, Снимка: Евгений Милов, btv.bg
Кандидатите за прославяне на родния талант изправят пред все по-големи предизвикателства  екипът на предаването “България търси талант” по bTV. Снимките на същинския кастинг за втория сезон на най-успешното шоу за 2010 г. протичат сред много смях, сълзи и изненади както за журито, така и за участниците.

Изминалите три снимачни дни донесоха много настроение сред екипа и кандидат-талантите. В различните дни помощ на журито при оценяване на голямото разнообразие от таланти се включиха една от най-големите български звезди на цирковия манеж и изпълнителят на един от най-коментираните герои в български телевизионен сериал в момента.

Всички те трябваше да се справят с нашествието на рапъри, които този сезон се опитват да завладеят сцената на втория сезон на "България търси талант”, както и с това на възрастни хора около 70-80 годишна възраст, намиращи се в отлична физическа форма, които със своите умения шашват не само България, но и света.

Не само хора, но и животни с необичайни таланти атакуват сцената на предаването. След като предварителния кастинг в Пловдив  беше прекъснат за кратко, тъй като се наложи екипът да гони 6-килограмов заек, този уикенд развълнувана пеперуда летя свободно в студиото,  прекъсвайки снимките за цели 40 мин.  

И ако всичко това изглежда нормално за шоу като "България търси талант”, то тогава е напълно обяснимо защо двама от участниците успяха да изненадат в истинския смисъл на думата журито и публиката в студиото. Единият от тях представи на родна земя номер, който не е бил поставян досега на нито една сцена на световното шоу "Got Talent”, а другият – развълнуван танцьор – счупи масата на журито. 
Свързани статии