Уникални артисти от световен мащаб ще плашат, изумяват и предизвикват журито на "България търси талант" - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена на „България търси талант“ ще се качат необикновени таланти, които ще изумят журито в състав Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. Директни предизвикателства, необикновени дарби, трогателни изпълнения и впечатляващи картини ще развълнуват тях и водещите - Сашо Кадиев и Даниел Петканов. Красиви танци, феерия от дим и сапунени мехури, човек, който пие препарат за чинии, огромни питони и смели деца са само част от номерата, които ще направят неделната вечер по bTV истински спектакъл.

Акробати с изумителен контрол, грациозни „премиери“, артистичност, отдаденост и заразен заряд ще въздействат върху всички сетива на журито. Славена Вътова ще проговори на испански, Катето Евро ще покани „игриво дете“ у дома, а след това ще й се наложи да успоскоява Ицо Хазарта. Сашо и Дани няма да се въздържат да потанцуват на сцената на „България търси талант“, а Любо Дилов-син ще бъде впечатлен от разтрепераните ръце на естет с „груби инструменти“.

В неделната вечер на сцената на „България търси талант“  ще се качи изпълнител, дошъл специално за шоуто от Доминиканската република, както и гост от Амазонка. Потенциала си ще демонстрират две поколения артисти и човек, който ще обезопаси журито преди изпълнението си. Странен и плашещ  номер ще предизвика всички със своя прочит на една от най-разпространените книги в света, а участник ще рискува живота си в името на славата. Сълзи от вълнение, състезание между членовете на журито и искрено възхищение към таланта ще се съчетаят с приключенски дух и „целувката на смъртта“. Номера без аналог, сбъдната мечта и изящен израз на емоционалност няма да оставят никого равнодушен. „Чудо на медицината“ от световен мащаб ще покаже с какво е заслужил мястото си в трупата на Цирк дю Солей.

Ще се окажат ли предизвикателствата към журито на „България търси талант“ „мисия невъзможна“, допустими ли са измамите в шоуто и кой ще напправи „за срам“ Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син? Трудно ли е да оценяваш гласови данни, какъв е номерът, който ще бъде видян за първи път по телевизията от зрителите на bTV и как вълшебна приказка може да върте журито в детството? Какво може да възвърне вярата на българите в традиционната медицина според Ицо Хазарта, добър ученик ли е „Мис Бълтария“ 2006 г.?

Свързани статии