Уникални изпълнения по време на първия полуфинал в “България търси талант”

В уникален спектакъл се превърна първият голям полуфинал в “България търси талант” снощи. Общо десет таланта демонстрираха своите умения на сцената на шоуто. Сред най-атрактивните участници беше 7-годишната Рая, която представи изключително сложни акробатични номера и изправи публиката в залата на крака. Ефектен номер представи още един акробат – Мартин Тонев, който влезе в ролята на Нео, представяйки уникални умения с обръч.

Александра Александрова изнесе истински спектакъл по време на изпълнението на песента на Арета Франклин “Think”, когато на сцената излязоха 30 танцьорки, имитиращи госпъл хор.

В битка влязоха и две танцови банди - “Острието” и “Ефект”. Спецовете по акробатичните бойни изкуства от “Острието” отново демонстрираха  перфектна форма, като този път прибавиха към изпълнението си и мечове. Любимците на публиката от “Ефект” пък демонстрираха уникален брейк танц, в който използваха невероятни и оригинални елементи и заслужено получиха бурните овации на публиката и журито.

В безспорни любимци на феновете на шоуто се превърнаха и бийтбоксърите от Beat 4 fun. Четиримата младежи от Русе предложиха страхотен микс от различни поп хитове, имитирайки музикални инструменти само с уста.

Въпреки блестящото представяне на десетимата таланти само двама ще се класират за големия финал на шоуто. Единия от тях ще бъде този, който е събрал на голям зрителски вот, а втория ще бъде избран от членовете на журито, които ще трябва да избират между, класиралите се на второ и трето място.Имената на първите финалисти ще станат ясни в епизода на “България търси талант”, в неделя, от 21.30 часа по bTV.

На адрес www.forum.btv.bg можете да споделите мнението си за шоуто, да коментирате участниците и да се позабавлявате в новия форум на предаването.

Свързани статии