Уникални изпълнения по време на втория полуфинал в “България търси талант”

Вторият полуфинал в “България търси талант” мина в понеделник вечерта. Сред претендентите за финалисти бяха три от най-добрите певици в шоуто, танцьори, барман и още куп таланти.

Имитаторът на Майкъл Джексън - Федя Райчев, не изневери на идола си и изпълни зашеметяващ трибют в негова чест. "Thriller” беше представена с удивителна хореография и уникални сценични костюми.

Битката между певиците беше наистина оспорвана, като голямата конкуренция беше между 14-годишната Николета Станойкова и 11-годишната Ана-Мария Янакиева, които вдигнаха на крака публиката с изпълненията си "I Will Always Love You” на Уитни Хюстън и “Fighter” на Кристина Агилера.

57-годишната акробатка Емилия Иванова отново остави без дъх всички, изпълнявайки страховития акробатичен номер кордеволан, и то без никакво обезопасяване.

Имитаторът Звезделин Минков разсмя до сълзи публиката с перфектно преобразяване в образите на Никола Анастасов, Георги Парцалев, Тодор Колев и Луи дьо Фюнес.

Иван Кaрaиванов, който впечатли журито на кастинга с брилянтното си изпълнение на Том Джоунс, този път изпя "Strangers In the Night” по невъобразим начин, съчетавайки стила на Франк Синатра и Луис Армстронг.

Хип-хоп формацията "The Center” пък впечатлиха с оригинална хореография, влизайки в ролята на взвод командоси и дори сформираха танк на сцената, използвайки не друго, а собствените си тела.

Атрактивният барман Тихомир Михайлов за пореден път вдигна градуса на настроението, и то буквално, защото жонглираше със запалени бутилки. За съжаление накрая Маги Халваджиян не разреши на Мария и Алекс дори да опитат коктейлите... все пак бяха на работа.

Елена Накова отново рецитира авторска поезия с посуда в уста, но този път усложни номера си... в чашата, която крепеше с уста вече имаше и вода.

В неделя ще станат ясни имената на вторите финалисти в «България търси талант», които ще се присъединят към вече класиралите се момчета от "Ефект" и "Beat 4 Fun". Единият от тях отново ще бъде избран от зрителите, а Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Kазасян ще трябва да избират между втория и третия в класирането.
Свързани статии