Уникални певици на сцената на "България търси талант”

Утре вечер в "България търси талант”  зрителите на bTV  ще видят изключителни изпълнения. Сред тях е представянето на деветгодишната Елисавета от Варна. Детето с уникален глас ще вдигне публиката в залата с невероятното си изпълнение на "Вода” на Елица и Стунджи. Освен нея страхотни певчески данни ще демонстрира и възпитаничката на Класическата гимназия Александра Александрова.Тя ще покори публиката с представяне на сръбската песен „Молитва”, която преди три години покори Евровизя. Освен певчески таланти шоуто ще покаже и най-фалшивото изпълнение на парчето "Relax” на Мика.

Истински фурор ще предизвикат и двама гадатели. Единият от тях предрече поредна шампионска титла за Левски, а другият трябваше да се справи с поставена от Любен Дилов -син задача. Какво обаче се случи – ще стане ясно в епизода. В него илюзионистът Росен Димитров ще покаже ефектен номер против тютюнопушенето, в който ще пали цигарите си от въздуха.  

В епизода във вторник Хилда Казасян ще застане очи в очи с "най-силната” жена в България -  Величка Стоянова. Двете ще премерят сили в теглене на кола, след което Величка ще предизвика Любен Дилов-син на дуел по канадска борба. Фурор сред журито и публиката ще предизвика и перничанката Николета Станойкова. Хеви-метъл фенката ще демонстрира невероятния си певчески талант въпреки забраната на майка си да пее. Николета ще изненада всички с изпълнението си на един от най-големите хитове на Бионсе.

На сцената на шоуто ще се изявят още имитаторка на Софи Маринова, както и аниматор със странен талант, който имитира заколение на прасе, както и участник, изпълняващ "загадъчния танц”  "Полетът на орела”. Тези и други невероятни таланти – понеделник и вторник от 21.00 часа в "България търси талант” по bTV

Свързани статии