Уникално изпълнение печели "златния бутон" на Ицо Хазарта в "България търси талант" - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

В неделя от 20:00 часа по bTV „България търси талант“ отново ще разтърси представите на зрителите за необятните човешки възможности. В битката за оценката на Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син и наградата от 50 000 лева ще се впуснат въздушен акробат, вентролог, комици, танцьори на всякаква възраст, каскадьори и екстремни атлети. Невероятни умения, развити с упорит труд, демонстрация на силна воля и личен избор, празнични поводи и желание за изява на таланта ще изненадват и забавляват в пищен спектакъл.

Класически изпълнения в нов прочит, хора, животни и трансцедентални феномени ще изумяват журито и феновете на „България търси талант“. Зрителите ще се насладят на перфектен синхрон и заразителни усмивки, оригинални замисли и нестандартни методи за тренировки, високоскоростни каскади и специални екипни взаимоотношения.  Талисман на национален отбор ще изправи публиката на крака, красиви създания ще очароват дамите, а животозастрашаващи експерименти ще държат всички в напрежение. Вдъхновение от Guns`n`Roses, помощ за скъп приятел и международен шампион с множество изявени таланти, обяснения в любов в стил Макаров и самоуки брилянти ще се редуват със забавна лирика.

Кой ще качи Катето Евро на кон, как се справя Сашо Кадиев с аеробиката и какво може да изтощи неуморния Дани Петканов? Кого ще разтрепери Любо Дилов-син и какво нечовешко изпълнение може да остави Славена Вътова без думи? Как се празнува рожден ден в шоуто в рекордите на Гинес, какво може да спре аплодисментите в залата, да сбъдне мечтите на журито и да качи екипа на сцената? Кой талант ще поощри Ицо Хазарта със златния си бутон -  в неделя от 20:00 часа в „България търси талант“ по bTV.

Свързани статии