Утре в епизод 6 на "България търси талант": Най-шокиращият номер в историята на шоуто в целия свят!

Най-грандиозното шоу, в което зрителите ще видят истински неподправени таланти и най-шокиращият номер в историята на предаването по цял свят, предстои да се излъчи във вторник вечер - 20 март, от 21:00 часа в ефира на bTV. Специален гост и четвърти член на журито ще бъде актьорът Калин Сърменов, познат още и като Милото от сериала "Седем часа разлика”.

"Никога няма да кажа "да” на нещо, което не ми харесва и никога няма да кажа "не” на нещо, което ми харесва. Ще бъда изключително безкомпромисен към всички, които не се раздават, т.е. аз смятам, че животът, професията, това, което ни заобикаля, губи смисъл, ако ние не се раздаваме”, заяви гост-звездата преди старта на снимките от същинския кастинг на "България търси талант”. "С присъствието на Сърменов силите се изравняват – две на две, лошите и добрите”, споделя Любен Дилов пред камерите на предаването.

Думите и на двамата се оказват пророчески. Въпреки че още първото изпълнение на сливенската група "Hill Greeps”, които танцуват хип-хоп на песента "Една българска роза", изправи Любен Дилов и публиката на крака, журито ще трябва да приеме предизвикателството да обясни на много кандинат-таланти, че всъщност мястото им не е на сцената на шоуто.

Един от тях се оказа "човекът всичко". След като показва колко много таланти няма, габровецът прави втори опит да омае журито и след един час се качва отново на сцената. Освен да представи още номера, той използва сцената, за да сподели, че хората, които са го докарали до София са си тръгнали без него. Въпреки тежката му съдба журито остава непреклонно към множеството му таланти и самият Маги Халваджиян натиска и четирите хикса.

Прецедент предизвиква и изпълнението на 28-годишен фитнес-инструктор от Русе. Неговият номер разделя журито очаквано 2:2. Водещите Мария Игнатова и Алекс Раева, както и публиката, не са съгласни с Дилов и Сърменов и се застъпват за него. Какъв ще бъде изходът от "протеста”, ще се огъне ли някой от "лошите” и на каква цена, зрителите ще видят утре вечер.

След потресаващи танци, турски поп и изключителни номера, като тези на вокалния ансамбъл от Търговище "Шарено герданче” и македонския студент, който рисува уникални картини със спрей и подръчни материали за 3 минути, идва ред на най-шокиращия номер в историята на шоуто. 35-годишен софиянец, познат и от първия сезон на шоуто, тегли лек автомобил със своята мъжественост. Хилда отказва да гледа изпълнението, Калин Сърменов напуска масата на журито, а Любен Дилов се качва на сцената, за да провери отблизо дали номерът е изпълнен прецизно. Какво ще се случи и дали необикновеният мъж ще продължи напред ще стане ясно утре вечер от 21:00 часа по bTV.

Свързани статии