В четвъртък: Неизлъчвани изпълнения на таланти

Утре вечер от 21.00 часа в специалното издание на “България търси талант” зрителите на bTV ще видят още две от най-запомнящите се участия досега. Епизодът ще покаже повече за школата “Багатур”, част от която са групата по бойни изкуства “Острието”. Преди ден момчетата изумиха журито с енергичното шоу, което представиха на сцената и спечелиха завинаги дамската част от журито, както и двете водещи, с неочаквания стрийптийз на финала.

Феновeте на шоуто ще разберат и повече за Лида Гергова, жената, изоставена от родителите си като бебе, която мечтае за голямата сцена. В епизода утре вечер ще бъдат излъчени и пълните изпълнения на някои участници, които бяха показани само за секунди досега, както и неизлъчваното до момента участие на 62-годишния строител Нено Великов, който твърди че е най-умният човек в света. На финала пък ще станат ясни и са следващите герои в новите епизоди на “България търси талант”.

Междувременно няколко звукозаписни компании вече проявиха силен интерес към песента “Вино червено” на уличната музикантка Кина Вълчева. Тя успя да впечатли журито и публиката с авторската си песен, която според мнозина е следващият български музикален хит.
Свързани статии