В понеделник: Двама продължават в битката за талантите

Двама души ще продължат напред в битката на талантите. Утре вечер от 20 ч. по bTV първите десет участници, попаднали в Топ 51 след елиминациите в "България търси талант”, ще се борят директно за място в финала. В продължение на два часа те ще представят изпълненията си на живо, а в края на предаването зрителите ще изберат, кой от тях да продължи напред. Това ще бъде талантът събрал най-много зрителски гласове.

Феновете ще имат десет минути на разположение, за да гласуват

Журито също ще класират един от талантите, който да продължи напред, като Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казсян ще могат да избират между талантите, заели втора и трета позиция след гласуването. По време на едно от изпълненията на сцената ще присъстват 30 танцьори, които ще демонстрират уникална хореография.

Част от спектакъла утре вечер ще бъдат и трима колумбийски циркови артисти, които ще покажат грандиозен номер, неизпълняван на цирковите арени от години, заради своята сложност, като по време на номера ще бъдат използвани и мотоциклети.

ВИП гости на "България търси талант” ще бъдат актьорите от "Пълна лудница” и "Господари на ефира” Димитър Рачков, Васил Василев -Зуека, Румен Угрински, Силвестър Силвестъров, както и адреналинките Веси, Ваня, Жана и Алекс.
Свързани статии