Ваня Цветкова и Асен Блатечки рискуват живота си заради участник в "България търси талант"

Втората вълна от същинските кастинги за третия сезон на най-позитивното шоу в родния ефир - "България търси талант", заля с емоции отминалия уикенд (8-9 февруари). Поредната палитра кандидати за слава, наградата от 60 000 лв. и титлата "Талант на България" се изправиха пред журито, което този сезон е в състав – писателят Любен Дилов–син, актьорът Асен Блатечки, певицата Есил Дюран и актрисата Ваня Цветкова.

Богатото разнообразие от таланти породи и първите остри спорове сред членовете на журито, кои от изявилите се участници заслужават да продължат напред. В споровете се намеси и публиката, която, без задръжки, изказваше своето мнение. Към събитията не остана безразлична и водещата Мария Силвестър, която в една ситуация дори успя да убеди журито да върне участник в шоуто.

За да проверят таланта на друг участник, двама от членовете на журито – Асен Блатечки и Ваня Цветкова, с риск за живота си, ръка за ръка, се включиха в неговия номер. За представянето на друг талант пък бе необходимо присъствието на пожарната, която обсади сградата на Модерен театър.

9-годишен вундеркинд и 79-годишен мъж спечелиха сърцата на жури и публика. На сцената се качи и най-многобройният до този момент ансамбъл от Добрич, а кандидат-талант от Тринидад и Тобаго изуми присъстващите в залата с реге изпълнения на песни на Графа. 9-годишно момиче, носител на 15 златни медала, остави публиката без дъх, а друго 14-годишно дете пък бе определено единодушно от жури и публика за сигурен финалист.

Кастингите продължават и тази седмица в дните 15 и 16 февруари в зала Ренесанс, бивш Модерен театър (ул. Върбица 12) и са отворени за всички, които искат да се забавляват.
 

Свързани статии