Васко Иванов и Мария Драгнева - победителите от втория полуфинал в "България търси талант"

Ясни са поредните двама финалисти в "България търси талант”! На 24 април bTV излъчи втората полуфинална надпревара в "България търси талант”. В края на живото предаване във вторник линиите за гласуване бяха отворени за 10 минути. Вчера вечерта – 26 април, станаха ясни и новите двама полуфиналисти.

Безапелационният победител с рекорден засега брой зрителски гласове и правото да отиде на финал е музикантът, който може всичко - Васил Иванов. Певческият талант на Мария Драгнева от Добрич й донесе симпатиите на Краси, Хилда и Любо, които взеха решението да й дадат възможност да се състезава за титлата "талант на България”. Тя се пребори с "пъстротата” от гласове на фолклорната гордост на Търговище "Шарено герданче”.

Отново нямаше танцова формация, която да впечатли достатъчно зрителите на шоуто. След като на първия полуфинал отпаднаха Rio Crew и Hill Creeps, вчера отпаднаха и “Scary Shadowzzz”.

Както вече знаете обаче, морските сирени от Варна Rio Crew станаха първите полуфиналисти в играта на talant.btv.bg. Кой ще се нареди до тях ще стане ясно тази вечер - 27 април, в 22:00 часа, когато завършва интернет гласуването в онлайн играта "УЕБ талант на България”. В нея участие взимат отпадналите в съответната седмица 8 кандидат таланти. Седмичният победител в играта, събрал най-много гласове, в сравнение с останалите, отива на финал и печели възможността да представи още веднъж таланта си на голямата сцена, както и купата "УЕБ талант на България”. Гласувайте за любимците си>>

Свързани статии