Venzy гостува на "България търси талант"

Снимка: Facebook

След впечатляващите изпълнения в шоуто на 5 май, тази вечер от 21:30 часа идва ред на резултатите от четвъртия полуфинал на шоуто "България търси талант".

Каква ще бъде съдбата на атрактивния пицар Радостин Кирязов, който направи рокля от тесто, танцьора Симеон Йорданов, 10-годишната Мария Теохарова, многобройните Marching Band и златната четворка – Десислава, Миропка, Маринела и Николета, предстои да стане ясно само след броени часове.

Пред участниците в шоуто стоят и още няколко въпроса – ще успее ли разкършилият се по пижама многократен участник в шоуто Борис Панайотов този път да продължи напред и дали златните момичета Силвина, Моника и Евгения ще постигнат поредния си невероятен успех този път на сцената на "България търси талант". И разбира се кой ще надделее във вокалната битка - Виолета Георгиева от Перник, 13-годишният Денис Теофиков или представителката от Враца – Никол Борисова.

И докато Талантите тръпнат в очакване на зрителското решение кой от тях ще си осигури място на финала, на сцената на шоуто ще се качи нашумялата поп звезда Venzy, който ще забавлява зрителите в залата и феновете на шоуто.
 
Ще има ли и други изненади на сцената на шоуто на "България търси талант", предстои да разберем тази вечер от 21:30 часа по bTV.

Свързани статии