Водещите на "България търси талант" - Сашо Кадиев и Даниел Петканов, пращат на финал със "златен бутон"

Водещите на единственото световно шоу за таланти в рекордите на Гинес „България търси талант" - Сашо Кадиев и Даниел Петканов, ще имат право на общ „златен бутон“, който изпраща участник директно на големия финал. Те коментираха, че в шестия сезон, който стартира тази неделя в 20:00 часа по bTV, има толкова много дарования и толкова моменти, в които искат да го натиснат, че изпитват сериозни колебания при избора си. Улеснява ги това, че си пасват още от първия ден на общата си работа, мислят в една посока, което вероятно се дължи и на факта, че са една зодия - дева.

Даниел коментира, че е впечатлен от чувството за хумор на своя колега, както и от отношението му към гостите и естествеността, която придава. „Той е едно изключително чувствително, възпитано и готино момче, зодия дева сме между другото, една зодия сме, с чувство за хумор, с усет, с ритъм, пластичен е, артистичен е и е много добро момче, и е много сладък. На мен ми е много приятно да си работя с него”, споделя Кадиев за Дани.

Всяка неделя зрителите на bTV ще могат да се забавляват с невероятен спектакъл от разнородни изпълнения, заедно с цялото семейство. Сашо, например, е силно впечатлен от магьосници, акробати и артисти от цял свят. За да подгреят очакванията към старта на „България търси талант“, Даниел предизвика Деси и Сашо да тестват своята гъвкавост и точност с помощта на стол, камшик и детска игра в поредицата „Скрити таланти“ в „Преди обед“. Те опитаха да играят дженга с „бича техника“, да преминат под стол, задържайки се единствено на седалката и без да докосват земята. Как се справиха момчетата и има ли предимство Деси Стоянова, можете да видите ТУК.

Свързани статии