Ясни са и последните финалисти в "България търси талант"

Виктория Цанкова, снимки: Евгений Милов
Финалът в "България търси талант” наближава, а вече са ясни и последните финалисти. След зрителското гласуване в предаването на 23 май Варна най-после успя да изпрати свой представител на финала и това е 10-годишната Виктория Цанкова. Още по време на кастингите малката варненка показа, че е “the best”, но все още не иска да пенсионира Тина Търнър. Дори се надява един ден да се качи на световната сцена и да пее с кумира си.

Последният участник, който получи възможността да отиде на финал, е фокусникът Иван Стоичков - Shadow. Той и представителят от Полски Тръмбеш Георги Георгиев бяха подгласници на Виктория, но в крайна сметка Любо, Хилда и Краси взеха решение в полза на плевенчанина. Иван доказа, че е достоен за финала, защото е самоук талант, който е постигнал всичко без пари за фокуси и учители. Освен това има и с какво още да изненада зрителите.

Последният полуфинал в "България търси талант” миналата седмица протече щуро и емоционално както на сцената, така и зад нея. Потребителите на voyo.bg, които следят емоциите от бекстейджа на живо, се забавляваха с участниците и със специалния гост репортер - участникът ПаФел Вашев, който за съжаление не продължи напред. ПаФел, естествено, не беше сам, но не беше и с Генади. Компания този път му правеше жълтата женска птицечовка Мохамед. Двамата се включиха с въпроси към участниците, които рядко имаха някаква връзка с талантите им или въобще с шоуто, но затова пък искрено забавляваха присъстващите зад сцената и потребителите на voyo.bg. ПаФел ще се включи в живото излъчване на voyo.bg и по време на големия финал във вторник - 29 май.

В петък вечерта, 1 юни, ще стане ясно и кой ще спечели титлата "Уеб талант на България” от играта на talent.btv.bg. До този момент безспорни фаворити са момичетата от Rio Crew. Всички номера, поставени на сцената на "България търси талант”, можете да видите на talаnt.btv.bg, а пълните епизоди - на voyo.bg.
Свързани статии