Задава се последният полуфинал на "България търси талант"!

Ето, че дойде време за последния полуфинал на "България търси талант”. След пет звездни полуфинални битки, остана само еднa, която ще определи и последните двама финалисти. До този момент са известни 10 участници, а кои ще са последните двама кандидати за титлата "Талант на България” ще стане ясно във вторник вечер – 22 май, от 20.00 часа в ефира на bTV.

И тъй като страстите стават все по-големи, няма как да не се покаже и какво се случва зад кулисите. Феновете на предаването могат да проследят първите реакции на участниците и техните емоции ексклузивно на живо на www.voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.

Какво ни очаква в последния полуфинал? На "последния влак” с дестинация големия финала на най-гледаното телевизионно шоу в ефира ще се качат хип-хоп майсторите от Разград – Феникс; македонският Пикасо, рисуващ със спрейове, Йовица Миленов; от София - имитаторът на Слави Трифонов - Младен Кирилов; плевенският Копърфийлд Иван Стоичков; от Нова Загора "царят на купона” Сава Стоянов; "ангелогласният” Иван Добрев от Средец; от София новата звездна фолклорна смяна Ася и Елизабета и пак от София поредната рап атака дуо Скандау; от Варна малката принцеса с "големия глас” Виктория Цанкова и от Полски Тръмбеж най-щурият танцьор на Балканите Георги Георгиев.

Междувременно в играта "УЕБ талант на България” продължават да водят Rio Crew. Седмичен победител в битката след петия полуфинал стана Десислава Стамболова, но варненките от Rio Crew набраха сериозна преднина още в първата седмица на играта и продължават да са начело във временната класация. Както знаете, в играта, с която определяте "УЕБ талант на България”, печелите и вие. Трима от гласувалите за седмичния победител печелят специални монети "България търси талант”, както и двойни покани за шоуто и ще могат да проследят следващия полуфинал на живо. Тази седмица печелившите са: anb5, zikkkk и Iva_J! Те ще гледат на живо третия полуфинал на шоуто на 22 май в София! Честито!  

ВАЖНО!!!: Победителите вече са получили имейли с информация как да си получат наградите. Ако вие сте един от печелившите, бързо проверете имейлите, с които сте регистрирани на сайта!

Свързани статии