Запознай се с...: Димитър Пенчев

Име: Димитър Иванов Пенчев

Възраст: 19 г.

Местоживеене: гр.Габрово

Семейно положение: Необвъзван!

Как откри таланта си? Открих таланта си съвсем случайно, покрай мой съученик в гимназията, в която уча. Деян Иванов ми показа звуци и ритъми, които са за начинаещи. Мисля, че така започна моята "кариера" на бийтбоксър.

За какво мечтаеш в професионален план? В професионален план мечтая да реализирам себе си като учител, не е от значение предметът, но мисля да се занимавам с деца и тяхното развитие в живота, изграждането на характера им и да им помогна да развият себе си.

От какво или кого черпиш вдъхновение? Черпя вдъхновение от случайни хора всеки ден откакто се помня. Защото когато видя нещо нераелно да се случва, то показва, че след положените усилия и креативните идеи, всичко е възможно.

От какво се притесняваш/страхуваш? Притеснение, страх... в смисъл? ха-ха

Трудностите биха ли те накарали да се откажеш? Не мисля, че трудностите биха ме отказали. По-скоро биха ме надъхали и настроили още по-нагоре към победата, защото, когато е трудно, не всички успавят да постигнат желаното, аз бих!

Каква е тайната на успеха според теб? Как тогава ще пробия навсякъде, ако всеки знае как да постигне успеха, нека я запазя в тайна, та да нямам конкуренция ха-ха

Какво могат да очакват зрителите от теб и с какво ще ги изненадаш? Ще изненадам публиката със...

Свързани статии