Запознай се с...: Full Dance

Име: Школа по танци Full Dance
Възраст на членовете: 12-18г.
Местоживеене: гр. София
 
Как оценявате вашия талант по десетобалната система и защо?

Девет. Ние сме една от най-добрите хип-хоп формации в България. Участваме и печелим много състезания, батъли, конкурси по танци и др. Оценяваме толкова високо таланта си, защото участниците в нашата школа са малки като възраст, а могат да се похвалят с много успехи. Ние сме в началото на танцовата си кариера и в следващите 10 години можем да достигнем световно ниво.

За какво мечтаете в професионален план?

Мечтата ни е да продължим да се занимаваме с танци и да превърнем нашата школата в най-голямата в България. Мечтаем да бъдем пример за много деца, които да започнат да се занимават с танци и да заменят часовете пред компютъра с часове по танци. Мечтаем също така да снимаме клипове с БГ хип-хоп певци, а в най-смелите си мечти искаме да снимаме клипове със световни хип-хоп изпълнители.

От какво или кого черпите вдъхновение?

Хип-хопът е стил, който може да намери вдъхновение във всяка сфера на живота. Често идеите, които ни хрумват, са провокирани от филми с танци или хип-хоп саундрак на някой филм. Личностите, които ни вдъхновяват и на които трябва да изкажем специални благодарности са – Димитър Желев (хореограф на Халификс), Елена Коларова (танцьор и хореограф в Skywalkers и Pop&Roll), Екзарка (хореограф в Pop&Roll и Sleepwalkingz), както и от много танцьори, които прекарват целия си живот в залите по танци - Тео, Мохата, Джими бой, Реми и др.  

От какво се притеснявате/страхувате?

Най-голямото ни притеснение е, че ще дойде време, когато някой от Школата ще ни напусне и ще поеме по своя път в живота. А когато няколко от момичетата пораснат и ни напуснат, ще трябва да започнем да градим всичко, което сме постигнали дотук, отначало.

Трудностите биха ли ви накарали да се откажете?

В никакъв случай. Ние сме се изправяли пред много трудности и винаги сме успявали да ги преодолеем. Следваме максимата, че ако нещо не те убива, то те прави по–силен.

Каква е тайната на успеха според вас?

Много работа. Нешка Робева казва, че талантът е само 1% от успеха. Останалите 99% са работа. Тайната на успеха е в това никога да не се отказваш, да следваш смело мечтите си и да прекарваш стотици хиляди часове в залата по танци!

Какво могат да очакват зрителите от вас и с какво ще ги изненадате?

1. Ние сме много красиви. Имаме излъчване, визия и чар!
2. Танцуваме много добре. Имаме техника, талант и стил!
3. Влагаме ум в танците си. Имаме идея, сюжет и всичко е подплатено с много мисъл, така че да накара зрителите нe само да се забавляват, но и да съпреживеят нашия танц и да се замислят върху съществените неща от живота!

Свързани статии