Запознай се с...: Илия Гечев

Име: Илия Красимиров Гечев
Възраст: 16г.
Местоживеене: с.Буковлък
Семейно положение: Необвързан
Интереси: Интересувам се предимно от танци

Как откри таланта си?

Танцувам още от малък и постепенно започнах да ставам добър. Един ден се прибрах от училище и седнах пред компютъра, тогава попаднах на клип, в който човек танцуваше попинг и ми стана много интересно. Повлиян от видеото, започнах да опитвам да повторя неговите движения и видях, че се справям. Това се случи преди около 6 години и оттогава не спирам да танцувам.

За какво мечтаеш в професионален план?

Мечтая да стана много добър попинг танцьор и да имам собствена зала. Искам да науча още много деца да танцуват като мен, защото танцът е изкуство. Искам също да пътувам из целия свят, да видя различни забележителности, но най-голямата ми мечта е да имам зала, в която да преподавам на деца.

От какво или кого черпиш вдъхновение?

Черпя вдъхновение от семейството, приятелите, момичето до мен и от един много добър танцьор!

От какво се притесняваш/страхуваш?

Не се страхувам от никого, освен от Бог!

Трудностите биха ли те накарали да се откажеш?

Аз никога не се отказвам от целите си. Поставя ли си някоя цел, трябва да я постигна. Девизът ми е "Падам, ставам, ПРОДЪЛЖАВАМ"!

Каква е тайната на успеха според теб?

Тайната на успеха е да не се предаваш, когато има трудности, да падаш, но да намериш сили да се изправиш и винаги да побеждаваш.

Какво могат да очакват зрителите от теб и с какво ще ги изненадаш?

На сцената на "България търси талант" ще избухна. Зрителите могат да очакват много от мен, че ще дам всичко от себе си, защото аз мога и искам да победя. За мен 2-ро или 3-то място няма, но дори и да не мина напред, аз вече победих и надминах себе си!

Свързани статии