Запознай се с...: Иван Чукарски

Име: Иван Вълчев Чукарски    

Възраст: 56 г.
 
Местоживеене: гр. Видин

Интереси: Електротехника, електроника, автомобилен спорт

Как откри таланта си? Аз имам много таланти, но този, който в момента показвам, го открих случайно като ученик в електротехникума в гр. Монтана. При лабораторно упражнение за изследване характеристиките на полупроводников диод, аз бях свързан към автотрансформатор и при 80 волта напрежение не усещах нищо. Съучениците ми увеличаваха напрежението и при 250 волта започнах да усещам леко изтръпване на пръстите. Това беше през 1982 г.

За какво мечтаеш в професионален план? В  професионален план очаквам някой да ме свърже с работодател от Англия, по-точно от Лондон, тъй като дъщеря ми живее и работи там. Искам да работя като професионален електротехник, имам европейски сертификат за ел. техник, но не владея езика.

От какво или кого черпиш вдъхновение? Вдъхновение черпя от дъщеря си.

От какво се притесняваш/страхуваш? Притеснявам се от нищетата в България. Страхувам се от това, че в България няма сигурност.

Трудностите биха ли те накарали да се откажеш? Никакви трудности не ме отказват.

Каква е тайната на успеха според теб? За този кастинг се подготвях 3 години. Тайната на успеха е в постоянството и анализите на извършеното през деня, месеца, годината.

Какво могат да очакват зрителите от теб и с какво ще ги изненадаш? За финал зрителите могат да очакват от мен два номера, отново свързани с тока, които не са правени досега никъде по света. Единия съм го кръстил ”ЕЛХИЧКАТА”, а другият е номер, който никой илюзионист в света не е прави.

Свързани статии