Запознай се с...: Иван Петров-Венсан

Име: Иван Петров Петров
Възраст: 23 г.
Местоживеене: гр. София
Семейно положение: Неженен, несгаджосан
Интереси: Откъде да започна? Въртене на пой, Еърсофт, всичко, свързано със сцена, и още куп други нещица

Как откри таланта си?

Не зная дали съм открил таланта си все още. Но страстта си към илюзията открих случайно, преди около 5-6 години. Зелен съм в това изкуство, така да се каже (ха-ха). Просто усетих страхотна тръпка от реакциите на хората, когато се почувстват щастливи, знаейки, че са заблудени.

За какво мечтаеш в професионален план?

За какво ли не. Както се пееше в една песен "Небето ми е граница". Обичам голямата сцена, обичам контакта с публика. В професионален план, мечтая да участвам в голямо бляскаво шоу всяка седмица и то не само с илюзия.

От какво или кого черпиш вдъхновение?

От всичко. От колеги илюзионисти, от филми, от ежедневни ситуации, от музика, но най-вече вдъхновение черпя от собствените си емоции – любов, тъга, щастие.

От какво се притесняваш/страхуваш?

Аз съм зодия Лъв, лъвовете се притесняваме от провала. От много неща мога да се притесня и, като всеки човек, имам много страхове. Дори сцената ме плаши и това е една от причините да я обичам толкова много. Но страхът е част от интересния кръговрат на живота.

Трудностите биха ли те накарали да се откажеш?

Ще ме накарат да се замисля. В трудни моменти се опирам на семейството и приятелите си, а ако те са до мен (а те са неотлъчно там), не бих се отказал!

Каква е тайната на успеха според теб?

Тя за това е тайна, за да не я знаем.

Какво могат да очакват зрителите от теб и с какво ще ги изненадаш?

Понякога и аз не знам какво да очаквам от себе си. Това, което могат да очакват зрителите, са сценични номера с дълбок смисъл, експлозивни, лирични и вдъхновяващи, а не просто безплодно обикаляне на сцената. Влагам много емоция и се забавлявам искрено, когато съм на сцена. Тази емоция искам да предам на зрителите!

Свързани статии