Запознай се с...: Magic Марио

Име: Марио Меров /Magic Марио/
Възраст: 21 години
Местоживеене: гр. Пловдив
Семейно положение: Неженен
Интереси: Фокуси, Сцената …

Как откри таланта си?

С илюзионно изкуство се занимавам от 8 години, а от 4 години изкарвам до някаква степен парите си с това, като посещавам детски партита, рождени дни, детски градини, училища и др. От малък обичам сцената. Това е моето призвание – да съм на сцената. Усмивките и аплодисментите на публиката – безценни. Гледал съм по телевизията фокусници, присъствал съм на програми с фокуси и някак си постепенно се влюбих в това изкуство. Започнах да събирам реквизит, да чета книги, свързани с фокусите, помощ от интернет, разбира се … и това беше нещото, което ме качи на сцената.

За какво мечтаеш в професионален план?

Преди около година организирах първите си два (и четвърти по ред) "Шоу-спектакъл"-а. Аз бях организатор, водещ и участник. Подготвих сцената, сценария, озвучаването… абсолютно всичко – и то с много любов. Не бих казал, че спечелих (от финансова гледна точка), дори напротив … но, шоу-спектаклите минаха добре, всички присъстващи бяха доволни, а аз бях щастлив. Искам да кажа, че желанието и любовта са много важни за успеха на дадено начинание. Имам мечта, един ден да имам възможността да отворя "Магически ресторант". Заведение, подобно на вариете, в което да се представят програми с фокуси за малки и големи, а и не само това. Като цяло – място, където талантите на България да се изявяват.

От какво или кого черпиш вдъхновение?

От самия себе си. Аз съм човек с принципи, със своя собствена психология и философия… и голям инат :D

От какво се притесняваш/страхуваш?

От лошата/черната магия, която за съжаление е обзела българския народ. Но затова съм тук – да родя усмивка и да се опитам да направя така, че хората да са спокойни и изпълнени с позитивизъм.

Трудностите биха ли те накарали да се откажеш?

Зависи. По-скоро не … но ако прекалено се навлиза в моето лично "Аз", аз самият се отдръпвам.

Каква е тайната на успеха според теб?

Много любов към това, което правиш. Умението да забавляваш и да се научиш, че най-голямата отплата са усмивката и аплодисментите на публиката.

Какво могат да очакват зрителите от теб и с какво ще ги изненадаш?

В илюзионното изкуство има десет правила:
Първото е – не разкривай тайната;
Второто е – не разкривай тайната;
Третото … хм, какво беше … Ха, да ! – Не разкривай тайната …
Какво могат да очакват, зрителите от мен … - и това е тайна ! :D … Може би, неочакваното ! :)

Свързани статии